Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
This is the optional category header for the Suggestion Box.

TOPIC: Is dat nou allemaal wel de moeite waard????

Is dat nou allemaal wel de moeite waard???? 5 years 11 months ago #354

  • Edgar
  • Edgar's Avatar
  • Offline
100 kilometer van huis te gaan om dan een rondje te rijden van 100 km en dan weer naar huis te gaan, weer 100 km. Thuis aangekomen moe en dus vroeg naar bed, want het kost de hele dag om 7.30 op en 23. 00 uur naar bed en: wat hebben we dan gehad???
EEN ONVERGETELIJKE HEERLIJKE DAG MOTORIJDEN EN EEN WARME ONTVANGST IN BELGIË !!!!
En dat is dus zeeeeeeer de moeite waard. En alles zonder mankementen. Voor de zoveelste keer. Even een jiffy vergrendelen en een moertje van de treeplank vastdraaien, maar daar hadden we alle onderdelen voor bij ons. Een tireripje en een waterpomptang.
Mooie rit naar Werchter toe door het, nog steeds onderdeel van België uimakende, Vlaamse deel. Meer en meer heuveltje op heuveltje af en door leuke woonwijken (=kortste weg bij Garmin) en langs 's Heren wegen en soms fietspaden. Niets te klagen. Zonnetje op de bol, was al haast weer te warm. Maar gelukkig geven mijn All Seasons handschoenen een beetje verfrissing.
Aangekomen in Werchter blijkt dat we de 16,17 en 18 de deelnemer zijn aan een rit voor motoren ..... zie het stukje van Ton. Meer dan hartelijk welkom waren we en dan blijkt zo'n dag alweer volop de moeite. Omdat Hans Devos dit gebeuren sponsort (kermisfeesten van Werchter zonder Kermis) voor het motortreffen deel (lees: betaald) kregen wij alledrie de volledige versnaperingen. Alleen een kopje koffie onderweg, maar dat betaalde Jan dan weer, en de benzine. Meer kosten ...... doet er ook niet toe.
Dan de rit: mooi, mooi,mooi,mooi, mooier, mooist man, die Belgen kunnen er wat van. Echt allemaal binnendoortjes, zodanig onderhouden dat drempels niet nodig zijn, maar geweldig, wat een huizen variaties, ook leuke optrekjes te koop, waaronder opknappertjes, mooie natuur, kasteeltjes (ook een echte) en natuurlijk gezelligheid alom (zie stukje Ton).
Daarna gezellig in een loods, met allemaal tafels: eten en eten en eten en drinken en drinken en........heerlijk. Waar is hier de nooduitgang???? Die is er niet. In Nederland kan zoiets dus weer niet, dankzij ons overgevoelige veiligheids en subsidieverleningsstelsel. In België: geen probleem. Zo'n loods, van ijzer, leeg, stenen vloer, wat kan dan mis gaan? Niets dus. Heerlijk een pan vol mosselen op, van de sponsor. HANS DEVOS TOP !!!! Ze waren overheerlijk klaargemaakt. En ook de ongeveer 37 andere motoren (er reden er uit 1917 mee!!) en berijders bedankt het was een heerlijke dag !!
Dan naar huis ( zie stukje Ton) in bad, naar bed. DAAR doen we het voor. Volgende keer wat meer aanhakers?? Want het is zeer de moeite waard.
Attachments:
Last Edit: 5 years 11 months ago by Edgar. Reason: foto's erbij
The administrator has disabled public write access.

Is dat nou allemaal wel de moeite waard???? 5 years 11 months ago #363

  • Joep
  • Joep's Avatar
  • Offline
Heb net met een glimlach om mijn mond de foto's van deze dag in de fotogalerij gezet, het plezier straalde er vanaf !

Joep
The administrator has disabled public write access.
Moderators: Edgar

Privacy beleid